Can't get any sound

Ce sujet a 2 réponses, 2 participants et a été mis à jour par  timurb, il y a 4 mois et 3 semaines.

3 sujets de 1 à 3 (sur un total de 3)
Auteur Messages
Auteur Messages
18/02/2018 - 00:42:44 #3511

timurb

Hello,

I can’t get any sound from the program.
Recording doesn’t work (no waveform displayed in loop window and I don’t hear anything) and I hear no metronome when enabled. Also I think I could not drag and drop mp3 file to the looper window (it was saying « please drop it here »).
I checked the Audio setup in Project settings and my correct audio port (built-in in/out) was selected.

Any ideas what could be wrong with my setup?

I’m running Logeloop 4 on MacOS Sierra 10.12.6 and I’m trying to use the internal audio.

Thanks,
Timur

19/02/2018 - 22:04:31 #3512

Philippe Ollivier

Hi Timur,
Have you opened the project editor (cmd + p) and looked at the audio routing and driver settings in the audio part?

To hear the metronome, you need to route his sound to an output in the output panel (also in the Project preferences).

I don’t know where yo can see « please drop it here » because that phrase is not in the database the soft… but I mp3 will not be imported by the audio import window, only wav and aif are currently accepted. sorry for the inconvenience.

Have looked the second auto : https://www.youtube.com/watch?v=8Lu-uBrb47k
The audio routing settings are explained. Maybe this can help you.

Logelloop 4 should work like a charm on any Sierra system with internal audio card.
please, keep me informed on how things are going.
Philippe

23/02/2018 - 17:29:27 #3513

timurb

Hi Philippe,

Thanks for reply!
I checked again and was able to get sound.
I checked the Audio In/Out the second time and it turned out it was selected incorrectly for me.
All looks ok now, thanks!

Timur

  • Cette réponse a été modifiée le il y a 4 mois et 3 semaines par  timurb.
3 sujets de 1 à 3 (sur un total de 3)

Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet.